Fix Master Fit ankkurointimassat

Ferrometal tarjoaa uutta kiinnittämiseen – uuden tuotelinjan ankkurointimassat tunnistat Fix Master Fit tuotemerkistä

Fix Master FIT-Pe 270 massa on CE-merkitty ja ETA-hyväksytty ankkurointimassa muuratuille rakenteille. Hyväksyntää vartentuotetestit on tehty lähes kahdellakymmenellä eri pohjamateriaalilla ja eri puristuslujuuksilla. Tuote soveltuukin käytettäväksi kaikissa muuratuissa pohjamateriaaleissa. Hyväksyntä kattaa mm. Suomessa yleisimmin käytetyt tiili- ja harkkomateriaalit kuten esimerkiksi kevytbetonit, kevytsoraharkot sekä savi- ja kahitiilet. Tuotteella on myös ETA-hyväksyntä Optio 7 kiinnityksillebetoniin. 

Uutta kiinnittämiseen

Tuotepäällikkö Lari Paananen on innoissaan Ferrometallin uudesta tuotelinjasta. Hän uskoo, että heillä on markkinoillelaadukkaampi ja entistä monipuolisempi tuote: “Fix Master FIT-Pe 270 sopii mainiosti rakentamisen vaativimpiin kiinnityksiin. Se on loistava valinta ulkokiinnityksiin; julkisivuista terassien, markiisien ja katosten asennuksiin.” Pohjamateriaalin ollessa heikko, on kemiallinen ankkuri varma ratkaisu. Kemiallinen ankkuri tarttuu reikään koko ankkurointisyvyydellä eikä kiinnitys aiheuta asennettaessa jännitystä pohjamateriaaliin.

Palvelu toiminnan keskiössä

“Ferrometal on kiinnittämisen kumppanin rakentajille. Tuotevalikoimamme koostuu ensiluokkaisista tuotteista ja olemme kumppani koko rakentamisen ketjulle aina rakennuttajasta aliurakoitsijaan”, kertoo Lari. “Me Ferrometallissa palvelutoimittajana varmistamme sen, että asiakas saa meiltä oikeat ja ajan tasalla olevat ratkaisut esimerkiksi suunnitteluun ja asennettujentuotteiden dokumentoimiseen.”

Rakentaminen digitalisoituu kiihtyvällä tahdilla. Ferrometalin tuoreimpia palvelulanseerauksia ovat muun muassa FMShop verkkokauppa, ProdLib-suunnittelukirjasto sekä DesignFiX ankkurointien suunnitteluohjelma. Myös BIM-maailma on yritykselle tuttu, ja heiltä löytyy ratkaisut myös Teklaan.