Kiinnitystarvikkeet kaikille materiaaleille

Turvallinen. Helppo. Varma.

Fix master -kiinnitystarvikkeet sopivat sekä vaativaan ammattikäyttöön että kotitalouksien kiinnitystarpeisiin. Valikoimastamme löydät kestävät kiinnikkeet käyttökohteen mukaan niin puuhun, metalliin, rakennuslevyihin kuin betoniin. Monet kiinnitystarvikkeet sopivat myös usealle eri materiaalille.

Fix masterin tuotteet on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä. Ne ovat testattuja, CE-merkittyjä ja käytännössä laadukkaiksi todennettuja.

Ruostumattomat ruuvit, haponkestävät ruuvit, ankkurimassat, kiinnitystulpat sekä kestävät terät tarjoavat sopivat ratkaisut niin sisä- kuin ulkotiloissa tapahtuvaan kiinnittämiseen.

Fix master -ruuvivalitsin – kätevä sovellus apunasi

Miten valita sopiva kiinnitys puuhun, metalliin tai vaikkapa betoniin?

Fix masterin ruuvivalitsin -sovellus auttaa valitsemaan oikean ruuvin ja kiinnikkeen tarpeeseesi. Sovelluksesta löydät myös aina lähimmän Fix master -jälleenmyyjän. Lue lisää Fix master ruuvivalitsin -sovelluksesta.

Millainen ruuvi sopii kipsilevyyn, luonnonkiveen tai terassilautaan?

Olitpa remontoimassa, rakentamassa tai sisustamassa, Fix masterilta löydät laadukkaat kiinnikkeet pitäviin asennuksiin. Tutustu eri kiinnitystarvikkeisiin ja katso jälleenmyyjät tästä tai sovelluksesta!

TUOTTEISIIN >

TUOTTEISIIN >

TUOTTEISIIN >

TUOTTEISIIN >